2016. június 2., csütörtök

Májusi manikűrökA hosszú kihagyás azt is jelenti, hogy sok manikűrt nem mutattam meg Nektek...
Sajnos sok tekintetben "tartozásaim" vannak, jövök még néhány LFP bejegyzéssel is, de most előbb szeretném megmutatni ezeket a manikűröket, amelyeket májusban készítettem, lefotóztam, de még nem láttátok. Készüljetek, ez egy "picture heavy" bejegyzés lesz, de eredeti terveimmel ellentétben nem akarom kettébontani, mivel más dolgokról is szeretnék írni. 

Ez a manikűr egy inspirációs manikűr, az Instagramon láttam egy szép száraz ecsetes manikűrt, aminek hatására ezt alkottam. Fehér alapra négy színnel "maszatoltam" majd fehérrel nyomdáztam rá. Sajnos a körömlakkokra nem emlékszem már (nagy részük Moyra volt), az ehhez használt lemez a BornPrettyStore BPL-029-es lemeze volt. 

Az előző manikűrt 4 napig hordtam, majd annyira nem tudtam betelni vele, hogy néhány nappal később elkészítettem ismét, ezúttal sárgás-barnás színkombinációban: 


Az az érzésem, hogy a negative space manikűröket egy időhiányban szenvedő körömnyomda-kedvelő "találta fel". Legalábbis én akkor szoktam alkalmazni, amikor nincs túl sok időm, ám szeretnék valami "látványosat" a körmeimre. A következő manikűrnél is ez történt: kevés időm volt alkotni, így 2 réteg körömerősítőre már nyomdáztam is egyből a Moyra új, halványlila nyomdázólakkjával. A minta a kedvenc csipkés lemezemről származik, a BPL-020-as BornPrettyStore lemezről. 

Az Avonos körömlakkos versenyre készítettem a következő két manikűrt. Az első középpontjában az új Gel Finish Coral Shimmer áll, a mintás körmök ismerősek lehetnének. Ezúttal Avon lakkokat használtam ehhez a technikához (Iceberg White, Limoncello, Coral Shimmer), lemez ismét a BPL-029 volt (a kedvenc BPS lemezem!).Szintén az Avonos körmös megmozdulásra készült, viszonylag egyszerű manikűr. Amiért megmutatom az az, hogy mostanában szeretem így elhelyezni a csipkés motívumot: a körmeim hegyére kerül a minta, így az alapszín is nagyon jól látszik (szuperül mutat arany-fekete, rózsaszín-fehér kombinációban is). 
Még mindig Avonos lakk a középpontban, az új Gel Finish Shimmer Nude körömlakk az alap. Erre a Moyra világos zöld nyomdalakkjával leveleket majd citromsárga Mundo de Unas lakkal virágokat nyomdáztam.Nekem abszolút az első manikűr a kedvencem, Nektek melyik tetszik a legjobban?

3 megjegyzés:

  1. Mind nagyon jó lett, de személy szerint az első tetszik leginkább. :)

    VálaszTörlés
  2. Sok szépet alkottál, de nekem is az első maradt a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  3. Az én kedvencem is az első, imádom a friss színkombinációját és a csodás nyomdamintát rajta. :)

    VálaszTörlés